Golvläggare i Stockholm

Stockholms Golv- och Fastighetsservice AB är skickliga hantverkare med lång erfarenhet av just golvläggning av bl.a parkettgolv, laminat, vinyl eller träparketter över hela innerstan som Vasastan, Östermalm, Kungsholmen och Södermalm samt även Lidingö m.m. Det är vanligt idag att privatkunder och fastighetsbolag kör klick-golv av golvplankorna mellan sockel och smyglister. Vi använder alltid kvalitetsmaterial.

Golvslipning till fastighetsägare

När ni anlitar en golvslipare underlättar det om rummet är tomt när golvfirman som t.ex. Stockholms Golv- och Fastighetsservice AB

Kommer för att lägga om golvet. Tröskler bör slipas, lackas i tre omgångar och sedan bör lacket torka tillräckligt. Efter ett dygn eller två går det bra att ställa tillbaka möblemang, dock är det att rekommendera att inte torka med vatten undvika att lägga tillbaka mattor första 7-10 dagarna efter en golvslipning. 

Mattläggning i Stockholm

Stockholms Golv- och Fastighetsservice AB utför läggning av mattor från textil, vinylmaterial till linoleum och plastmattor. Det kan gälla för heltäckande mattor i badrum och våtrum, kontor och allmäna publika & offentliga miljöer till vardagsrum, barnrum och villor m.m. Vi lägger mattor från Åkersberga, Norrtälje och Vallentuna i Norrort, genom hela Stockholm centrum från Solna ner till Nynäshamn mellan Huddinge, Haninge!

Be om offert idag för allt inom golv!

Kontakta en riktig hantverkare inom golvläggning, mattläggning och golvslipning i Stockholms-regionen idag!

Lämna ett meddelande till oss

Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande